CONCEPTONTWIKKELING & INNOVATIE

Je hebt vaak een idee, maar hoe je dat dan vorm kunt geven, handen en voeten en hoe dat dat dan uiteindelijk bij je klant komt, is een heel ander spel. Daarvoor kun je mij bellen om mee te denken, van idee tot uitvoering en communicatie (via social media/je website). Ik maak deze reis graag met je!

 

Hoe werkt conceptontwikkeling?

Denk aan een opdrachtgever als Midpoint Brabant, die de streekboeren iets extra's wilde bieden.

  • Ik voerde de research uit om tot een definitie te komen van 'een streekproduct'.
  • Vanuit daar alle aanbieders in kaart gebracht in de regio.
  • Een spin in het web een het vinden van bv. de best passende fotograaf (Boefkik), uiteraard uit de regio.
  • Alles passend in het concept werd ook gebruik gemaakt van een zeer innovatieve en Cradle-to-Cradle drukkerij (Dekkers van Gerwen)

KLIK op de cover hiernaast om het boek in PDF te downloaden.


MMM Streekproducten uit het Hart van Brabant

opdrachtgever: Midpoint Brabant

Het concept ontwikkelen van MMM Streekproducten uit Het Hart van Brabant. Het is een boek geworden met verhalen, foto’s en recepten van boerderijen, bakkers, kwekers, imkers en meer. Alle adressen staan per gemeente op de kaart, zodat je precies ziet waar je wát koopt. Het is een smakelijk boek dat past in een tijd waarin we willen weten waar ons eten vandaan komt. Het boek is onderdeel van het provinciale programma We Are Food.


Naar Buiten magazine

De natuur is natuurlijk fantástisch en er zijn vele manieren om ervan te proeven, te genieten en te ontdekken. Soms moet je even weten waar en wanneer er iets te doen of te beleven valt: daarvoor is het Naar buiten! magazine. In het gratis halfjaarlijkse Naar buiten! magazine bewegen we met de seizoenen mee. Online kun je via social media dagelijkse Naar buiten! tips krijgen. Op onze plattegrond vind je makkelijk alle slow leisure locaties, waar je buiten kunt spelen en sporten, activiteiten kunt doen en goed eten.


BOEKEN 

Klik op de afbeelding voor een inkijkje....

INFOGRAPHICS

POSTERS & FLYERS

 

POSTKAARTEN & PR MATERIALEN

 

BROCHURES & FOLDERS 

Maak jouw eigen website met JouwWeb