DIALOOG

We stappen in de voetsporen van de oudste gemeenschappen der aarde en bespreken samen de transitie van ons leven, onze maatschappij. We luisteren naar elkaar en we brengen inzichten bij elkaar om zo neer te zetten wat wij willen! De uitwisseling die staat centraal en jij kan je inspirerende beelden met ons delen, voor iedereen is er ruimte om te delen en te creëren. Doe jij mee? Je kunt bij mij terecht voor:

 

Vele wereldleiders als Nelson Mandela en Bisschop Tutu gaven aan dat de dialoog de enige manier van communicatie is, die ons voorwaarts gaat brengen. Boeken als 'Over Dialoog' van David Bohm en 'Ubuntu' van Mogobe Ramose kan ik je aanraden als je de essentie van dialoog wilt pakken. Bovenal aanschuiven bij een van onze dialogen, het zelf beleven, doet je ogen openen! Ik organiseer sinds 2020 ook kinderdialogen.

 


DIALOOGREIS DOOR DE STAD

Tijdens de dialoog op het water in mei 2022 zong Sandra Coelers waterliederen. Woorden schieten tekort om deze dialoog te beschrijven. Het eerste gedeelte was bijna een 'telepatische dialoog'. 

Alle projecten die ik doe, zijn met elkaar verbonden, 'verweven' om in Tilburgse textieltermen te spreken.

  • Aboriginal Dreamtime of Everytime
  • Textiel mantels van Tunde en Karin
  • Groene helden van de Stad

 

Boek

Het boek De Gezongen Aarde, of Songlines in het engels van Bruce Chatwin kwam ter sprake.


Contact

info@yvettevankempen.nl

06- 43436426 (WhatsApp)